O nama

BioLifeC60 je osnovan s ciljem pružanja najkvalitetnijih prozvoda na bazi C60 organskog ugljika, sirovina koju koristimo je dobivena čistim procesima bez kemijskih otopina – 99, 95% čistoće iz specijaliziranog laboratorija za dobivanje vrhunskih kvalitetnih sirovina ugljika, za razne bio istraživačke i industrijske upotrebe.

Naša misija je ponuditi jedinstvene proizvode vrhunske kvalitete na tržištu, koja imaju potencijal promijeniti život na bolje.

Koristimo svježe sirovine hrvatske proizvodnje – istarsko maslinovo ulje i suncokretovo ulje sa zlatnih slavonskih polja, koja se miješaju minimalno dva tjedna sa najkvalitetnijom sirovinom C60 – 99, 95% čistoće po svim proizvođaćkim pravilima.

Vjerujemo da je potencijal C60 ugljika neograničen i da može pomoći vratiti ljudima kontrolu nad vlastitim zdravljem.

Mnoge studije ukazuju na njegova nevjerojatna svojstva i tek nam predstoji spoznati i dokazati cijeli spektar djelovanja C60 ugljika na ljudsko tijelo i kožu.

Posvećeni smo 100% zadovoljstvu naših kupaca i ako imate bilo kakvih pitanja, komentara, povratnih informacija, molimo da nam pišete na info@biolifec60.hr. 

Veselimo se što smo dio vašega puta i što nas birate kao izvor C60 proizvoda.

Adresa

Tina Ujevića 22,  44000 Sisak, Hrvatska

Politika kolačića (EU)

Pravila privatnosti

Impresum