O nama

BioLifeC60 je osnovan s ciljem pružanja najkvalitetnijih prozvoda na bazi C60 organskog ugljika, sirovina koju koristimo je dobivena čistim procesima bez kemijskih otopina – 99, 95% čistoće iz specijaliziranog laboratorija, specijaliziranoga za dobivanje vrhunskih kvalitetnih sirovina ugljika za razne uporabe.

Naša misija je ponuditi jedinstvene proizvode vrhunske kvalitete na tržištu, koja imaju potencijal promijeniti život na bolje.

Koristimo svježe sirovine hrvatske proizvodnje – istarsko maslinovo ulje i suncokretovo ulje sa zlatnih slavonskih polja, koja se miješaju minimalno dva tjedna sa najkvalitetnijom sirovinom C60 – 99, 95% čistoće.

Vjerujemo da je potencijal C60 ugljika neograničen i da može pomoći vratiti ljudima kontrolu nad vlastitim zdravljem.

Mnoge studije ukazuju na njegova nevjerojatna svojstva i tek nam predstoji spoznati i dokazati cijeli spektar djelovanja C60 ugljika na ljudsko tijelo i kožu.

Posvećeni smo 100% zadovoljstvu naših kupaca i ako imate bilo kakvih pitanja, komentara, povratnih informacija, molimo da nam pišete, veselimo se što smo dio vašega puta i što nas birate kao izvor C60 proizvoda.

Adresa

Tina Ujevića 22,  44000 Sisak, Hrvatska

Politika kolačića (EU)

Pravila privatnosti

Impresum

close