Što je C60 organski nano ugljik?

C60 je najveći poznati antioksidans. Govorimo o nekoliko stotina puta jačim antioksidansima od bilo čega što možete zamisliti.

C60 djeluje kao antioksidans u tijelu, uklanjajući štetne slobodne radikale. Zbog načina na koji je ova molekula oblikovana (poput sićušne nogometne lopte) kada se konzumira, C60 može doprijeti do svih stanica vašeg tijela.

C60 fuleren je predmet mnogih istraživanja u biomedicini, za dostavu ljekova i njegov utjecaj na ljudsko tijelo i stanice, ali također pokazuje izvrsne rezultate kod sprječavanja ispadanja kose, jača folikule kose, potiče brži rast kose za 16%, neovisna istraživanja su pokazala. Ova iznimno djelotvorna molekula C60 radi svoga specifičnog oblika i naboja, neutralizira slobodne radikale, oksidacijski stres i tako pomaže tijelu da se počne samoobnavljati. C60 je najjači poznati antioksidant na tržištu i stoga ima nevjerojatna svojstva neutraliziranja slobodnih radikala, koji su premavodećim stručnjacima odgovorni za oštećenja unutar organizma.

Kako se radi o prirodnom organskom spoju ( ugljiku ) iznimno je biokompatibilan sa ljudskim tijelom, ista sjajna mješavina koju možete pronaći u našem webshopu, može se koristiti kao serum za lice i kosu.

Tema ovog članka je kosa pa ćemo se fokusirati kako Vam može pomoći sa problemima u vezi kose.

Dovoljno je utrljati nekoliko kapi na tjeme, najbolje 2x na dan i nakon nekoliko minuta kada se ulje upije, možete isprati kosu. Ako ste izgubili kosu na nekim mjestima, C60 Vam može pomoći obnoviti folikule i potaknuti kosu na rast, također Vam pomaže kod izlaganja suncu radi njegove zaštite od UV zračenja i protuupalnog djelovanja.

Kako ugljik  C60 potiče rast kose?

Sjećate li se što sam gore spomenuo o ugljiku 60 kao najsnažnijem antioksidansu? Pa, to je razlog zašto ljudi vide sjajne rezultate koristeći C60 za gubitak kose.

Studije su pokazale da primjenom dodatka C60 na vlasište svaki dan tijekom 6 mjeseci možete vidjeti povećanje rasta kose za 16%. Ova je studija zaključila da ugljik 60 ne samo da je zaštitio stanice oko svakog folikula dlake od oksidativnog stresa, već je također obnovio neaktivne folikule dlake što je dovelo do rasta kose. Sudionici su mogli vidjeti rast već nakon 3 mjeseca.

Koji je C60 dodatak za gubitak kose bolji?

Proces izrade Carbon 60 vrlo je specifičan i dugotrajan proces. U stvari, obično je potrebno oko 3 tjedna od početka do kraja za izradu.

Kvalitetan suplement C60 je malo skuplji, ali se isplati. Ovo je način na koji znate da vaš C60 dodatak ne sadrži toksine, čestice, otapala ili nečistoće. Vjerujte mi, ne želite ništa od toga.

Korištenje kvalitetnog proizvoda kao što je BiolifeC60 najbolji je način za postizanje optimalnog rasta kose.

Iznimno kvalitetan ugljik C60 možete pronaći u našem webshopu – https://biolifec60.hr/shop/, naša sjajna mješavina od 100 ml Vam je dovoljna za nekoliko mjeseci uporabe ako ćete ga koristiti isključivo kao serum za kosu!

Slobodno nam se obratite na mail: info@biolifec60.hr, ako imate bilo kakvih pitanja.

Studije i prijave za patent:

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19223242/

https://libres.uncg.edu/ir/uncg/f/C_Kepley_Fullerene_Nanomaterials_2009.pdf

https://patents.google.com/patent/US20110003773A1/en