Na jedan ste korak do zdravijeg života

Otključajte svoj puni potencijal uz BioLife C60 fuleren u hladno prešanom suncokretovom ulju!

Koje su dobrobiti C60?

Poboljšava imunološku funkciju i opće zdravlje

Povećava energiju i sportske izvedbe

Ubrzava oporavak mišića

Smanjuje upalne procese

Pojačava fokus i mentalnu jasnoću

Pomaže kod kožnih bolesti

Pospješuje rast kose

Smanjuje bore i ožiljke

Neutralizira slobodne radikale

Regulira hormone

Antiage učinak

 

Dropper bottle

Kako mogu znati da je C60 proizvod za mene?

Bilo da tragate za rješenjem za Vaše zdravstvene probleme, bilo da želite prevenirati zdravstvene tegobe ili ste jednostavno osoba koja se voli brinuti za svoje zdravlje, ovaj proizvod je definitivno za Vas. Jednostavan je za uporabu, a njegove dobrobrobiti ćete osjetiti već nakon nekoliko korištenja.

Što kažu istraživanja?

U studiji iz 2012. koju je objavio Biomaterials, istraživači su ispitali biomedicinski potencijal ulja C60 na modelu laboratorijskog miša. Otkrili su da je oralna primjena C60 otopljenog u maslinovom ulju (u dozi od 1,7 mg/kg tjelesne težine životinje) gotovo udvostručila životni vijek tretiranih štakora bez induciranja genomske toksičnosti. Istraživači su pretpostavili da učinak otopine C60 maslinovog ulja na produljenje životnog vijeka leži u njegovoj unutarstaničnoj sposobnosti da ublaži oksidativni stres povezan sa starenjem.

Nobelova nagrada za otkriće fulerena C60

Buckminsterfulleren otkrili su Sir Harry Kroto sa Sveučilišta Sussex te Richard Smalley i Bob Curl sa Sveučilišta Rice 1985. tijekom zajedničkog istraživačkog projekta. Njihovo otkriće dovelo je do Nobelove nagrade 1996. godine.

C60 organski ugljik je najsimetričnija i najsnažnija molekula ikada otkrivena, njegova jedinstvena struktura od 60 ugljikovih atoma mu daje nevjerojatna svojstva, izuzetno je jaka i stabilna molekula. Izgledom podsjeća na nogometnu loptu i popularno se naziva buckyballs.

Zašto odabrati baš nas?

Kvaliteta

Biolife C60 organski ugljik je proizveden sa 100% ekstra djevičanskim suncokretovim uljem i 99,95% čistim C60 organskim ugljikom.

Prirodni sastojci

Svi naši proizvodi na bazi C60 fulerena su potpuno prirodni i sigurni za upotrebu, bez štetnih aditiva, konzervansa ili umjetnih bojila.

Molekula budućnosti

Iako su znanstvenici otkrili brojne dobrobiti C60 fulerena od 1985. godine, zapravo su tek krenuli otkrivati njegov puni potencijal.

Potencijal C60 ugljika je neograničen i može pomoći ljudima vratiti kontrolu nad vlastitim zdravljem.

Damir Stefanović

OSNIVAČ BIOLIFE C60

Iskustva korisnika

Kosa mi je jako padala. Tada sam počela masirati na glavu 5-6 kapi C60 i za tjedan dana mi je kosa prestala padati. Jako sam zadovoljna!
Valerija V.
5 star rating
Prvo sam osjetila poboljšanje što se energije tiče i nemam više bolove u mišićima. Kosa i nokti su mi ojačali, a koža lica mi se očistila.
Marijana V.
5 star rating
C60 je odličan kod regeneracije nakon napornih treninga. U roku od nekoliko dana se osjeti znatno manji umor u mišićima što dovodi većem napretku.
Mario J.
5 star rating

POSEBNA PONUDA: 3+1 gratis

C60 u hladno prešanom suncokretovom ulju

S ovom jedinstvenom ponudom dobivate više! Podijelite s bližnjima ili sami iskoristite za dugotrajne i dublje promjene na bolje.

Tek ste se upoznali s nevjerojatnom snagom C60 fulerena?

Naručite jedan C60 fuleren u hladno prešanom suncokretovom ulju izvanredne kvalitete hrvatskog porijekla.